Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.
Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.


Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huid doorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens


Voor het mooiste resultaat is het aan te raden een bindweefselmassage in kuurvorm te ondergaan, 1x in week gedurende 5 weken achter elkaar. Chemische peeling & Microneedling

Bij een Chemische peelings wordt er een ‘chemisch middel’ op je huid aangebracht om de huid te exfoliëren (afschilferen) en om de aanmaak van collageen te stimuleren.Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bij pigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. Peelings zijn in staat om jarenlange huidschade op een non-invasieve, vrijwel pijnloze manier te verwijderen en de celvernieuwing een boost te geven.


Universal AHA 

Een milde peeling bestaand uit milde fruitzuren.

Het maakt de huid zichtbaar helderder, het verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. 

Zeer geschikt voor een eerste chemische peeling ervaring.


Sensitive PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of roodheid-gevoelige huid om deze zichtbaar glad te maken en tevens een sterkere 

huidbarrière te bevorderen.

Clarity

Een krachtig mengsel van zuren die diep in de poriën zinkt om de huid effectief te zuiveren en verhelderen. Het brengt acné snel onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige uitbraken.

Rewind

Een gerichte formulering die de collageenproductie bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Imperfecties worden vervaagd en de huid is zichtbaar verzacht en verjongd.


Skin journey

Peeling in kuurverband.

Zes behandelingen, die zorgen voor een optimaal haalbaar resultaat. 

De kuur zal drie maanden duren, waarbij je elke twee weken een chemische peeling ondergaat.


Microneedling 

Bij een microneedling behandeling maken we gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend talloze kleine kanaaltjes maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. 

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende solutions die veel actieve werkstoffen met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en natuurlijke bestandsdelen bevatten.

Deze dringen diep door tot in de onderste lagen van de lederhuid en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

Microneedling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Het doel is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Micorneedling is onder andere geschikt voor :

 • Huidveroudering
 • Donkere kringen rond de ogen
 • Grove poriën
 • Rimpels
 • Fijne lijntjes
 • Onregelmatige huidstructuur
 • Pigmentatie
 • Acne littekens
 • Littekens
 • Striae
 • Zwangerschapsstriemen
 • Pigmentvlekken
 • Grauwe huidskleur
 • Huidverslapping


 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info