Green sea Peel 

100% biologische peeling, effectief bij oa littekens, grove poriën, acne en anti aging. De peeling helpt de huid op een natuurlijke manier te vernieuwen en te verjongen. De green sea Peel wordt puur uit de zee geoogst en bestaan oa uit algen extracten en silicium spicula's. Dit zijn microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, deze zorgen voor een gecontroleerde ontsteking in de huid met als resultaat een super mooie frisse egale huid.

Chemische peeling & Microneedling

Bij een Chemische peelings wordt er een ‘chemisch middel’ op je huid aangebracht om de huid te exfoliëren (afschilferen) en om de aanmaak van collageen te stimuleren.Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bij pigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. Peelings zijn in staat om jarenlange huidschade op een non-invasieve, vrijwel pijnloze manier te verwijderen en de celvernieuwing een boost te geven.


Universal AHA 

Een milde peeling bestaand uit milde fruitzuren.

Het maakt de huid zichtbaar helderder, het verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. 

Zeer geschikt voor een eerste chemische peeling ervaring.


Sensitive PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of roodheid-gevoelige huid om deze zichtbaar glad te maken en tevens een sterkere 

huidbarrière te bevorderen.

Clarity

Een krachtig mengsel van zuren die diep in de poriën zinkt om de huid effectief te zuiveren en verhelderen. Het brengt acné snel onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige uitbraken.

Rewind

Een gerichte formulering die de collageenproductie bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Imperfecties worden vervaagd en de huid is zichtbaar verzacht en verjongd.


Skin journey

Peeling in kuurverband.

Zes behandelingen, die zorgen voor een optimaal haalbaar resultaat. 

De kuur zal drie maanden duren, waarbij je elke twee weken een chemische peeling ondergaat.


Microneedling 

Bij een microneedling behandeling maken we gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend talloze kleine kanaaltjes maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. 

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende solutions die veel actieve werkstoffen met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en natuurlijke bestandsdelen bevatten.

Deze dringen diep door tot in de onderste lagen van de lederhuid en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

Microneedling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Het doel is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Micorneedling is onder andere geschikt voor :

 • Huidveroudering
 • Donkere kringen rond de ogen
 • Grove poriën
 • Rimpels
 • Fijne lijntjes
 • Onregelmatige huidstructuur
 • Pigmentatie
 • Acne littekens 
 • Littekens
 • Striae
 • Zwangerschapsstriemen
 • Pigmentvlekken
 • Grauwe huidskleur
 • Huidverslapping

 


 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info